Mobilskal med det där lilla extra 

Så gott som alla har en mobiltelefon idag. Många har mer än en, kanske en för jobbet och en för fritiden. Det har förändrat sättet att jobba och kommunicera på, man är ju tillgänglig så gott som hela tiden. En del tycker detta är på gott och ont, men det finns ju alltid möjligheten att stänga av telefonen. I takt med att antal telefoner har ökat så har det även kommit allt fler tillbehör och produkter på marknaden som kan göra det lättare att använda mobilen.

Business man listening to mp3 player mid-air above city
Business man listening to mp3 player mid-air above city

Bland det första man skaffar till sin mobil är ett skal. Här finns det verkligen valmöjligheter utan ände, allt från roliga bilder till eleganta små väskor. Men förutom att de kan vara ett sätt att uttrycka sin stil så är de mycket viktiga. Mobiltelefonerna är så avancerade att de också blivit ganska känsliga. Smuts och vatten ska helst inte komma åt dem, och man ska inte tappa dem i golvet. Därför är ett bra skal av största vikt.

Olika sorters mobiltillbehör

En del skal är bara en baksida, så att man lätt kan komma åt skärmen. De har hål så att kameran fungerar och man kommer åt alla knappar som sitter på sidorna av telefonen. Vissa är gjorda av tjockt gummi så att telefonen bara studsar om man skulle tappa den, något som kan vara det allra bästa för en del. Många ungdomar har sin telefon i fickan, eller direkt i handen, och då kan ett smalare skal vara bättre. Så mycket beror ju på hur man använder sin telefon och vilka vanor man har. Det finns många snygga mobilskydd hos Bumpy vilket gör att alla kan hitta ett som passar.

Sedan har man ju de så viktiga hörlurarna. Många är ständigt uppkopplade till sina telefoner, ofta för att prata men även för att lyssna på musik eller talböcker. Om man använder hörlurar ofta kan det vara bra att investera i god kvalitet, med en bra sladd. I övrigt finns det olika sorters hållare, både för bilen och för att bära med sig telefonen. Det är ganska vanligt att se en telefon på armen när folk är ute och jobbar, ett bra sätt att hålla rytmen och vara tillgänglig. Selfie pinnar är något annat som blivit mycket vanligt, alla kan få plats i fotot med en sådan. Eller en vattentät liten väska så att mobilen kan få följa med på stranden.

Mobilskal för alla

Men skalet är som sagt ett av de mest vanliga tillbehören, och något som få vill klara sig utan. Därför är det också denna del som många utvecklare har fokuserat på, och kommit fram med en hel del häftiga saker. PC För Alla rapporterar här om mobilskal med det lilla extra. En del kan tyckas onödiga, men mycket av det som kommit ut den senaste tiden är verkligen smart. Man kanske inte hade trott att det skulle passa på ett mobilskal, men egentligen så är det den perfekta platsen.

Det är viktigt att ta hand om sin telefon, de kostar ofta mycket och är inget man byter allt för ofta. Bara när nya modeller kommer ut, då brukar det bli kö till återförsäljarna. För mobilindustrin är dynamisk, i ständig utveckling och expansion. Mindre telefoner som är mer effektiva, man skrattar åt de första mobilerna som kom och som var mycket stora. Det följer därför helt naturligt att även tillbehören utvecklas i samma takt för att passa ihop med alla de nya funktioner och möjligheter man har med sin mobil. Ett bra skal som gör mer än bara skyddar telefonen kanske är det första steget, sedan finns det ju så mycket mer.

 

 

Mobilskal med det där lilla extra