Smart marknadsföring på mobiltillbehör

I princip alla människor i dag har någon form av smart mobiltelefon från valfritt märke. Vi använder dessa telefoner i arbetet och för att underhålla oss själva på fritiden. Så varför inte utnyttja det i syfte att marknadsföra ditt företag?

279-smart-mobiltelefon-marknadsföringTill våra kära mobiltelefoner finns det mängder med snygga och spännande tillbehör. Något som mer eller mindre alla har är ett skal och det kan du passa på att utnyttja när du ska marknadsföra dig och ditt företag. Genom att trycka upp olika tillbehör som du ger bort gratis till kunder kommer din logga att spridas automatiskt. För de flesta tycker om när de får något kostnadsfritt på köpet. Likaså kan dina anställda ha jobbtelefoner med företagets logga på skalet.

Ibland kan det vara bra att tänka utanför boxen och även erbjuda andra typer av tillbehör som folk kan ha nytta av som då även marknadsför företaget. Det kan till exempel vara någon form av kameratillbehör om du driver en teknikbutik.

Skal och förbättrande tillbehör

På internet hittar du flera olika butiker som erbjuder tillbehör till smarta mobiltelefoner av olika märken. Med en enkel sökning hittar du det senaste till de mest populära modellerna som du kan beställa snabbt och lätt hem till dig. SkalHuset säljer prylar till iPhone liksom flera andra varumärken så som Samsung till exempel.

Dock kan det nästintill bli lite för mycket av det goda ibland och en del tillbehör kan kännas något överflödiga i mångas ögon. Nu har bland annat artisten Will.I.Am lanserat kameror som förbättrar mobilens egen kamera. Och då är det förmodligen många som håller med om att det här tillbehöret till iPhone är rena rama lyxen och kanske till och med lite onödigt när det faktiskt finns ”riktiga” digitala kameror att köpa.

 

Smart marknadsföring på mobiltillbehör