Konferenser i Stockholm

Många tycker om att lägga sina konferenser och möten till Stockholm. Det ligger bra till för deltagare från hela världen, för att inte tala om Sverige. Vare sig man kommer med flyg, bil eller tåg så finns det bra kommunikationer. Men för att underlätta det ännu mer lägger man gärna mötet lite i utkanten av staden.

MU227-StockholmEtt flertal företag har insett att det är enkelt att ha affärsmöten i Bromma. Man har alla de fördelar med bra läge och kommunikation som närheten till Stockholm ger, men slipper bekymret med parkering och trafik i innerstan. Bromma Blocks har mycket att erbjuda för deltagarna, och det är lugnt och fridfullt. Hotell BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma har bra erbjudanden för konferenser och möten.

Det är enkelt att ha affärsmöten i Bromma. På Hotell BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma har man speciella dagkonferenspaket. Eftersom det bara tar tre minuter att promenera från flygplatsen och man har gratis parkering utanför hotellet så är det ganska lockande. Har man lite extra tid kan man gå över till Bromma Blocks och titta i affärer. Annars får man allt man behöver i konferenspaketet. Lokalerna är väl utrustade med modern teknik och bekväma sittplatser. Måltider och kaffe serveras med jämna mellanrum, precis som det ska vara på en konferens.

Andra väljer ett lite mer omfattande paket hos Hotell BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma. Eftersom Solvalla ligger i närheten är det enkelt att ha affärsmöten i Bromma kombinerat med en kväll på travet. Även här kan man promenera över till travbanan, där en middag med dryck och kaffe väntar på en. Sedan får man ett presentkort som man kan använda för att satsa lite pengar, samt en spelguide. Om man vill kan man ordna med tandemsulky och stallbacksvisning.

Annars är området kring Hotell BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma ganska trevligt. Många tycker om att promenera i Bromma, speciellt varma sommarkvällar. Bromma Blocks har flera affärer och restauranger om man har lust att gå ut lite. Allt detta gör det enkelt att ha affärsmöten i Bromma. Man har allt man behöver, plus det där lilla extra. En klar fördel är den stora, gratis parkering som finns i anslutning till hotellet, samt närheten till flygplatsen. Man kan även snabbt komma in till Stockholm City, både med offentlig transport och bil. Med andra ord kan man både ha kakan och ändå äta den. Vilket är anledningen till att Bromma vuxit i popularitet.

Konferenser i Stockholm